Lär dig allt om att betta på fotboll – Våra bästa betting tips fotboll

Att betta på fotboll är både roligt och en stor favorit bland många spelare. Det kan vara svårt att bli duktig och därför är det bra att du tar till dig mycket betting tips fotboll. Läs vidare för att utvecklas inom betta på fotboll och ta till dig av alla betting tips fotboll. 

BookmakerVi gillarBetta nu
Bildresultat för betfairFokus på fotboll
unibet logoKampanjer och tävlingar
Bildresultat för bethardHög utdelningsprocess
Relaterad bildBra livebetting
Innehåll:

Var du bör betta på fotboll – topp 5 bästa bookmarkers

  • Bet365 – Som världen största spelbolag har de mycket att erbjuda. Med fina välkomstbonusar och en mängd olika matcher lever Bet365 upp till sitt rykte som en föredömlig bookmarker.
  • Betfair – Dessa har alltid lagt ett fokus på fotboll och deras gigantiska utbud är svårt att tävla med. De har även ett fint utbud av spelformer.
  • Unibet – Med ett stort utbud på fotboll, både inför och live är Unibet väldigt populärt. Också för deras kampanjer och tävlingar med fina priser.
  • Bethard – De lägger fokus på att erbjuda en bra produkt och höga odda. Dessutom har de en väldigt hög utdelningsprocess.
  • Betsson – Betsson är kända för sin livebetting och sin användarvänlighet i både dator och mobil. Det finns många matcher och spelformer att hitta.

Gemensamt har alla dessa sidor att de erbjuder massor av betting på fotboll med väldigt bra odds. De är enkla att spela på och det finns alltid spännande matcher att ta del av. Vill du även lära dig mer om att betta på fotboll ger de många betting tips fotboll.

Betta på fotboll

Betta på fotboll

Att spela på sport har funnits väldigt länge. Redan innan sport fanns som ett organiserat koncept satsade folk pengar på ett slutresultat från en händelse. Idag är fotbollen världens största sport och den förenar länder från hela världen. Att betta på fotboll förekommer i de flesta fall överallt där fotboll spelas. Mer intensiva inom sporten är europa och vissa delar i asien, men kärleken både till sporten och att betta på fotboll är lika stark.

Det kan både vara avslappnande eller spännande att betta, beroende på hur du vill spela. Söker du mer vinster i ditt spelande är det viktigt att ta till dig mycket betting tips fotboll.

Hur du vinner av att betta på fotbollbetting tips fotboll

Det finns många betting tips fotboll att lära dig. Allt finns till för att du ska bli en expert på att förse slutresultatet av en fotbollsmatch.  Vilka betting tips fotboll som passar dig avgör du sedan själv när du spelar.

Känn till sporten väl

Medan det kan kännas självklart är detta en av de mest grundläggande betting tips fotboll som finns. Genom att känna till fotboll som en sport väl får du fördelen av att kunna förutse vissa slutresultat. Är du okunnig inom regler och strategier vet du inte vad du ska kolla efter när du ska jämföra lag.

Var rationell – betta inte på impuls

Det är spännande att betta på fotboll. Särskilt när matchen närmar sig och spänningen ökar. Kanske dyker ditt favoritlag upp och du vill visa ditt stöd genom att satsa på dem. Men det är alltid viktigare att förbli lugn och vara rationell när det kommer till betting. Oavsett anledningen är det aldrig bra att betta på ren impuls. Du måste alltid se allt logiskt och planerat. Endast då kan du vinna.

Fasta inte med bara en bookmarker

Om du är fast med en bookmarker kan du bli enkelspårig. Det är bra att ta till fakta från fler hörn för att få ett bra perspektiv. Med det perspektivet kan du sedan göra en mer grundlig slutsats på hur det kommer att gå.

Känn till fotbolls bettingmarknaden

Att känna till bettingmarknaden inom fotboll ger dig ännu en chans att kunna lägga till kunskap. Mer kunskap ger en bättre gissning till vad slutresultatet kommer att bli. Det kan vara svårt att läsa till dig allt, men ge det tid så kommer du bli snabbare och få en bättre förståelse.

Satsa endast när oddsen är i din fördel, satsa aldrig bara för att

Visst är det roligt att betta på fotboll. Det ger oss spänning, adrenalin och för vissa en känsla av att de är med i spelet. Men det viktigaste betting tips fotboll du kan få är att du får bara betta när du tror det kommer löna sig. Annars leder det till en massa förluster, vilket gör att du inte har pengar, som sedan gör att du inte kan spela när det gäller. Ha tålamod och vänta på rätt ögonblick.

betta på fotboll

Typ av fotbollsspel

Det finns olika typer av fotbollsspel och hur du kan betta på dem. Vissa enklare och andra svårare, men alla lika roliga. Glöm inte att läsa på om betting tips fotboll  för varje enskilt spel för att lära dig strategier.

Heltidsresultat

Detta är den vanligaste sorten och är vanligtvis baserat på slutresultatet som finns efter 90 minuter. Oftast är hemmalaget betecknat med siffra nummer ett och bortspel betecknas med nummer två.

Halvtid resultat

Med detta menas att du förutser vad poängen kommer att vara vi halvtid.

Fotbollsackumulator

Om fulltidsresultat verkar för enkla att förutse, kan du även satsa på att kunna förutse flera matchers resultat. Denna är svår eftersom en enda felsatsning leder till förlust. Spelar du denna är det viktigt att läsa på fotbollsakkumulator betting tips fotboll.

Mål (under/över)

I denna försöker du gissa om de antal mål som görs kommer att vara mer eller mindre än det som citeras. Detta är en av de enklaste att spela på.

Rätt poäng

Du måste unna förutse det rätta resultatet som sker inom de 90 minuters fotbollsåtgärd. Alla poäng citeras vanligtvis som antingen hemlagspoäng eller bortalagspoäng.

Handikappodds

För att väga upp kvalitetsskillnader mellan lag tillämpas handikappsodds. Den vanligaste är asiatiskt handikapp. Det finns endast två utfall per match och skulle det sluta oavgjort får du tillbaka din insats. Båda lagen har ett handikapp att börja matchen med.

Första målskytten

Här förutspår du vilken spelare som kommer göra det första målet. Det finns ett alternativ som ”ingen målmatchare” om du tror att ingen kommer göra mål i normal tid.

Rita ingen satsning

Denna fungerar nästan som fulltidsresultatet men den har inteteckningsalternativet. Du satsar på vilket lag som kommer att vinna på heltid, men om det är ett slips kommer du få din insats.

Betta på fotboll odds – hur du läser dem

Att läsa odds är inte svårt om de skrivs i decimalform. Om ett odds är exempelvis 1,40 på en satsning och jag lägger 100 kronor kommer du vinna 1,40 X 100 om du vinner. Alltså går du hem med en vinst på 140 kronor. Det engelska sättet att skriva ut odds är lite svårare. Där ställs oddsen upp i bråktal istället. Om du satsar 100 kronor och oddsen är 4/1 kommer du vinna fyra kronor per satsad kronor, plus den insats du hade om du vinner på satsningen.  Ett bra betting tips fotboll är att du kan läsa odds snabbt och enkelt för att få en bra överblick.

Betta på fotboll odds

FAQ

  • Vad är limitering? – En limitering innebär att spelbolaget har satt en gräns för hur hög insats du får göra.
  • Vad är att voida ett spel? – Det betyder att spelet tas bort och du får tillbaka din insats.
  • Vad är ett sure bet? – Ett sure bet är när du spelar på alla möjliga slutresultat på olika spelbolag.
  • Vad är flatbet? – Flatbet är när du bettar med samma insats på alla matcher.
  • Måste man betala skatt? – Alla som har sitt säte inom EU är helt skattefria.

Sammanfattning av betta på fotboll

Att betta på fotboll är riktigt roligt och det finns många sätt att göra det. Att betta på fotbollkan vara enkelt och avslappnande, eller tävlingsinriktat och spännande. Det är helt upp till dig hur du vill spela. Det finns många casinon där du kan betta på fotboll, men också få många betting tips fotboll. Det finns många betting tips fotboll att ta till sig och det bästa sättet att lära dig är att läsa på och att börja spela.

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll |