Unibet Bonus kod

Unibet Poker – Poker online av spelare, för spelare

25 september 2022
Senast uppdatera: 21 timmar seda
25 september 2022
par admin

Stodlinjen spelinspektionen spelpaus Spela ansvarsfullt | Kommersiellt innehåll | Endast nya kunder | 18+

Tack vare Unibet poker kan du spela poker på ett nytt sätt, var du än är, när och hur du vill. Unibet poker app gör det möjligt att ta med dig spelet i fickan och spela på mobilen eller surfplattan.

| Endast nya kunder | + 18 | Casino bonus: Min. insättning 100 kr. | 100 FS på Starburst | Utan omsättningskrav | Bonus är giltig i 60 dagar. | Sport bonus: Min insättning 100 kr. | Det finns inget omsättningskrav på eventuella vinster | Bonus är giltig i 60 dagar. | Regler och villkor gäller | Stödlinjen.se | Spelpaus.se

Unibet

Om Unibet poker

Unibet har funnits sedan 1997. Grundaren, Anders Ström, hade en dröm om att de som hade sportkunskaper skulle kunna dela med sig av dessa kunskaper till andra. Med andra ord så ville han att alla spelare skulle kunna fatta välgrundade beslut i sitt spelande. Detta är något som fortfarande är viktigt för Unibet och för Unibet poker.

Unibet poker vill bidra till en ökad passion för spelet genom att ständigt förnya sig genom innovationer och förbättra sin Unibet poker app. Samtidigt vill de ha en lokal kundtjänst som hjälper till att svara på frågor. Unibet poker strävar också efter att det ska vara enkelt att spela och möjligt att anpassa sitt spel så som man själv vill.

Vad är online poker?

Online poker är helt enkelt poker som spelas över internet.  Skillnaden mellan klassisk poker och online poker är att man kan spela på flera olika bord samtidigt och att man också kan satsa lägre summor jämfört med vanlig poker.

Detta leder till att spelet går mycket snabbare än klassisk poker, något som i sin tur har lett till att andelen människor som spelar poker har ökat över hela världen.

I poker så är målet är att vinna dina motståndares vinstmarker,  och detta kan gör man genom att ha den bästa handen eller genom att få sin motståndare att lägga sig. En dealer bestämmer vem som börjar, spelet går sedan medsols.

Innan man börjar spela måste de två första spelarna satsa, detta kallas för small blind respektive big blind. Dessa två blinds är obligatoriska och ser till att det alltid finns något att spela för. 

I början får alla spelare egna kort som bara som de kan se, dessa kallas för hålkort. På bordet läggs uppåtvända kort som är synliga för alla som kallas för gemensamma kort.

Man ska sedan använda sig av en kombination av egna kort och gemensamma kort för att få en så bra hand som möjligt.

Exempel på en bra hand är höga kort, par, triss och stege. Den bästa möjliga handen kallas Royal flush och är en färgstege som går från tio till ess.

Olika varianter av online poker spel

Texas Hold’em

Texas hold’em är det mest populära pokerspelet och det är denna varianten av poker som spelas på de stora turneringarna och som visas på TV.  Texas Hold’em finns även tillgängligt att spela hos Unibet poker och i Unibet poker app.

Texas Hold’em  spelas med mellan två och tio  personer och har fyra rundor. Varje spelare har två hålkort och det finns fem gemensamma kort.

Ohama

Ohama är mer komplicerat än Texas’Holdem eftersom varje spelare har fyra hålkort istället för två. I omgångar läggs sedan de gemensamma korten upp på bordet, i första rundan tre, sedan ytterligare ett och till sist ett femte.

Efter en avslutande satsningsrunda vinner den som har den bästa pokerhanden. Ohama finns också tillgängligt att spela hos Unibet poker och i Unibet pokerapp.

Banzai

Banzai är ett nytt spel på Unibet poker och i Unibet poker app som har mycket action och går snabbt. Spelet är en variation på Texas Hold’em och skillnaden är att man får ha tio big blinds istället för bara en. Man kan även spela på två bord samtidigt och det är också möjligt att lämna Banzai bordet när man vill.

unibet poker

Unibet poker – med spelarna i fokus

Det som är speciellt med Unibet poker är att det alltid är spelarna som står i fokus. Unibet pokerhar utvecklat en plattform där det är enkelt att göra uttag och spela precis som du vill.

Samtidigt tar Unibet Poker ansvar för sina spelare och har verktyg för att hålla spelandet på en bra nivå och möjligheten att ta en spelpaus.

Unibet poker välkomstbonus

Aktivitet Unibet poker bonus Title
Poker  5 x €2 Hexapro biljeter

Unibet poker app – Spela var du vill

Med Unibet poker app kan du fortsätta spela var du än är. Appen finns tillgänglig för Iphone,  Ipad och Android. I unibet poker app så kan du välja vilken avatar du vill spela med, från ett utbud på mer än 100 avatarer. 

I Unibet poker app kan du också ändra din identitet upp till tre gånger dagligen beroende på som vem du känner dig. Det är också möjligt att testa kampanjer och uppdrag direkt från din pokerklient i unibet poker app.

Hur går man till väga för att börja spela poker på Unibet?

  1. Bestäm dig för om du vill ladda ner pokerklienten till din dator, om du vill ladda ner unibet poker app eller om du vill spela direkt i din webbläsare
  2. Välj en välkomstbonus
  3. Registrera dig
  4. Logga in och skapa din egen identitet genom att välja avatar och alias
  5. Börja spela

unibet poker

Strategier för dig som vill börja spela

Det brukar sägas att poker är enkelt att lära sig men tar en livstid att bemästra. Miljön runtomkring dig är viktig, så skapa ett utrymme där du inte blir störd och där du kan spela i lugn och ro.

Det kan också vara bra att ha snacks och något att dricka tillgängligt och en spellista med dina favoritartister i bakgrunden. 

För att bli framgångsrik börja med att lära dig regler om hur online poker, Unibet poker och hur Unibet poker app fungerar. Börja att spela med låg insats och med ett bord.

Övning ger färdighet, så spela mycket, vilket är lätt att göra med Unibet poker app. Ju fler gånger du spelar, ju fler olika situationer kommer du att hamna i och ju mer kommer du att lära dig.

Andra strategier för nybörjare är att satsa när du har en bra hand för att maximera värdet. Det är även viktigt att ta dina beslut grundade på logik och att försöka lämna dina känslor utanför när du spelar i din Unibet poker app.

Unibet poker – Enkelt och roligt

Sammanfattningsvis, Unibet poker är spännande och roligt att spela och lätt att lära sig. Unibet poker app är enkel att använda och att du kan ta med dig ditt spel vart du vill och spela som du vill.

  • Satsa med Unibet

+18 Spela ansvarsfullt Stodlinjen spelinspektionen spelinspektionen